EU | ES

2024ko azaroaren 23a, larunbata

Hasiera       Web mapa          Kontaktua        Salaketen kanala

2024ko azaroaren 23a, larunbata
2024ko azaroaren 23a, larunbata

Ikasi pintxo garaikideak prestatzen Erriberako Merkatuan

Erriberako Merkatuko Sukaldaritza Eskolak ikastaroen eta tailerren proposamen berritzaile eta erakargarriarekin hasiko du urtea. Otsailetik aurrera, Bilboko Ostalaritza Goi Eskolak (ESHBI) gozatzeko eta ikasteko denbora eskainiko die gastronomiarekiko jakin-mina duten edo sukaldaritzako ezagutza handitu gura duten guztiei. Yolanda Díez Bilboko Udaleko Osasun eta Kontsumo zinegotzi eta alkateordeak parte hartzeko deia egin du. Adierazi duenez, “Erriberako Merkatuko Sukaldaritza Eskolan ESHBIren sukaldaritza ikastaroetara joaten diren ikasleak pozik eta oso inpresio onarekin irteten dira”.

Lehenengo ikastaroa pintxo garaikideena izango da, eta otsailaren 8an, 15ean eta 22an, asteazkenetan, egingo da. Lehenengo saioan, bakailao tenpura Errioxako saltsan eta atun marinatua ozpinetan ondutako tipularekin eta lima-maionesarekin prestatzen irakatsiko da. Bigarren saioko tailerrean ahate eskabetxatuaren magreta eta txerri-masaila thai saltsarekin landuko dira. Hirugarren saioa, otsailaren 22koa, itsasoko produktuei buruzkoa izango da. Bertan, txakolinean egindako muskuiluak eta baratxuri beltzaren ali-oliarekin betetako txipiak prestatuko dira.

Ikastaroei buruzko informazioa

Irudiak

Santimami Auzoa, 4. 48170 Zamudio. Bizkaia  944 231 019

Santimami Auzoa, 4. 48170 Zamudio. Bizkaia | 944 231 019

Santimami Auzoa, 4. 48170 Zamudio. Bizkaia | 944 231 019