Santimami Auzoa, 4. 48170 Zamudio. Bizkaia 944 231 019
EU | ES
Abendu honetan ceviche-ak eta italiako gastronomia Erriberako merkatuko Sukaldaritza Eskolan
Abendu honetan ceviche-ak eta italiako gastronomia Erriberako merkatuko Sukaldaritza Eskolan
Abendu honetan ceviche-ak eta italiako gastronomia Erriberako merkatuko Sukaldaritza Eskolan
Abendu honetan, Erriberako Merkatuko Sukaldaritza Eskolako ikastaroek cevicheak eta italiar gastronomia izango dituzte ardatz. Gauzak horrela, Italiako sukaldaritzan erabat murgildu nahi duten pertsonek haragi prestakuntza bat izango dute eskura gaur, abenduak 2, Ossobuco alla milanese mamitsu bat edo Saltimbocca goxoa patatekin eta espinakekin prestatzen ikasteko. Prestakuntza 18:30ean izango da.
Era berean, itsasoko produktu maitaleentzat bigarren prestakuntza bat egongo da abenduaren 13an, cevicheak egiten zerotik ikasteko. Formakuntzan arrain edo itsaski gordinaren plater ikoniko perutar hau prestatzen irakatsiko da bi errezetekin: burbinazko cevichea eta lupiazko cevichea. Saioa 11etan izango da.
Santimami Auzoa, 4. 48170 Zamudio. Bizkaia 944 231 019
Santimami Auzoa, 4. 48170 Zamudio. Bizkaia | 944 231 019
Santimami Auzoa, 4. 48170 Zamudio. Bizkaia | 944 231 019