Santimami Auzoa, 4. 48170 Zamudio. Bizkaia 944 231 019
EU | ES
Erriberako Merkatuko sukaldaritza ikastaroetako martxoko protagonistak arrainak eta itsaskiak izango dira
Erriberako Merkatuko sukaldaritza ikastaroetako martxoko protagonistak arrainak eta itsaskiak izango dira
Erriberako Merkatuko sukaldaritza ikastaroetako martxoko protagonistak arrainak eta itsaskiak izango dira
Arrainak eta itsaskiak protagonista izango dira berriro ere martxo honetan Erriberako Merkatuko sukaldaritza eskolan. Plater aberats bezain ikusgarriak prestatzen ikasi nahi dutenek Bilboko Goi Mailako Ostalaritza Eskolak (ESHBI) arrain eta itsaskiei buruz antolatu duen ikastaroan parte hartu ahal izango dute hilaren 5, 12, 19 eta 26an, 18:30ean.
Itsas munduak bere tokia izaten jarraituko du hilaren 16an, atun eta izokin marinatuen sukaldaritza ikastaroarekin. Bertaratzen direnek gatzez eta azukrez marinatuko dituzte arrainak, hau da, denbora jakin batez urperatu eta lehortu egingo dituzte, hainbat emaitza lortzeko. Zenbat eta denbora gehiago marinatu, orduan eta kontzentratuago geratuko da zaporea, baita lehorrago ere.
Baina arrain eta itsaskien ikastaroen aurretik, Peruko sukaldaritza-tailer bat egingo da Erriberako Merkatuko sukaldaritza-eskolan. Prestakuntza martxoaren 2an izango da, 18:30ean.
Santimami Auzoa, 4. 48170 Zamudio. Bizkaia 944 231 019
Santimami Auzoa, 4. 48170 Zamudio. Bizkaia | 944 231 019
Santimami Auzoa, 4. 48170 Zamudio. Bizkaia | 944 231 019