Santimami Auzoa, 4. 48170 Zamudio. Bizkaia 944 231 019
EU | ES
Ramen errezetak eta haragi elaborazio ezberdinek Erriberako merkatuko sukaldaritza ikastaroak osatuko dituzte otsailean
Ramen errezetak eta haragi elaborazio ezberdinek Erriberako merkatuko sukaldaritza ikastaroak osatuko dituzte otsailean
Ramen errezetak eta haragi elaborazio ezberdinek Erriberako merkatuko sukaldaritza ikastaroak osatuko dituzte otsailean
Asiako gastronomiak leku bat hartu du Erriberako Merkatuko sukaldaritza eskolan. Oraingo honetan, Bilboko Goi Mailako Ostalaritza Eskolak (ESHBI) ramen ikastaro berri bat antolatu du plater honen zaleentzat. Formakuntza ostiral honetan, otsailak 2, arratsaldeko 18:30tan hasiko da eta bertaratutakoei shoyu ramen eta miso adarren ohiko errezetak hurbilduko dizkie.
Haragi mota ezberdinei zapore ikaragarriak ateratzen ikasi nahi dutenentzat ere ikastaro bat izango da otsailaren 6, 13, 20 eta 27an 18:30ean.
“Prestakuntza horiekin, bertaratzen diren pertsonek ramen zopa aberatsak egiten ikasiko dute, edozein tokitan arrakasta izateko. Eta haragi errezeta on bat batuz gero, arrakasta ziurtatuta egongo da”, adierazi du Álvaro Pérez Alonso Bilboko Udaleko Osasun eta Kontsumo Arloko zinegotzi ordezkariak.
Santimami Auzoa, 4. 48170 Zamudio. Bizkaia 944 231 019
Santimami Auzoa, 4. 48170 Zamudio. Bizkaia | 944 231 019
Santimami Auzoa, 4. 48170 Zamudio. Bizkaia | 944 231 019